سقف کاذب مدرن

سقف کاذب

محصولات سقف کاذب

قیمت ها به روز می باشند (آذر 1403)

نمونه کارهای سقف کاذب

انواع تایل سقفی

تایل گچی پانچ مربع

استفاده در مراکز اداری و تجاری
بازتاب نور با استفاده از سقف آکوستیک

سقف کاذب با پنل های گچی

سقف کاذب آکوستیک یک عایق صوتی خوب
نما سقف pvc مشبک

سقف کاذب پی وی سی مشبک

سقف کاذب آکوستیک یک عایق صوتی خوب
نما سقف کاذب کناف

سقف کاذب کناف

سقف کاذب آکوستیک یک عایق صوتی خوب

ارسال سقف کاذب های تولید شده

ارسال سفارشات
تولید کننده سقف کاذب
نمونه کار سقف کاذب
ارسال سقف کاذب
ارسال سفارشات 1
ارسال سفارشات 2
ارسال سفارشات 3
سقف های کاذب

سقف کاذب چیست؟

سقف کاذب از انواع متریالی است که در طراحی داخلی ساختمان ها به کار گرفته شده و در بخش پایینی سقف اصلی راه اندازی و اجرا می شود. این نوع سقف به دلیل ویژگی های منحصر به فرد و به دلیل زیبایی که به نمای ساختمان ها می دهد مورد توجه طراحان ساختمان و مالکان آن قرار گرفته است. سقف کاذب چیست و چه کاربردی دارد؟ نصب این نوع سقف تنها مختص سازه های مسکونی نیست و برای سایر سازه ها با کاربری اداری، تجاری، سالن های تئاتر و سایر سالن های اجتماعات به کار گرفته می شود.

این سقف ها در رنگ و طرح های متنوعی و هر کسی با هر سلیقه و بستگی به سایر بخش های ساختمان می تواند از آن استفاده کند. اندازه و ابعاد انواع سقف های کاذب متفاوت بوده و اکثرا در فاصله ۸ اینچ از سقف اصلی نصب می شوند.

فایل صوتی معرفی سقف کاذب

طراحی و دکوراسیون سقف

طراحی داخلی همراه با دکوراسیون سقف کاذب

طراحی و دکوراسیون سقف

سقف کاذب می تواند به عنوان یکی از اجزای تکمیل کننده دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار بگیرد و می تواند مانند سایر اجزای دکوراسیون داخلی نقش ویژه ای در زیبایی ساختمان و نمای آن داشته باشد. با استفاده از گچ بری نازک آن می توان نماهای زیبا و منحصر به فردی را در منزل یا محیط کار ایجاد کرد.

حتی برای خانه های قدیمی نیز می توان سقف کاذب به کار برد و از این طریق نمای آن را زیبا کرد.

برای انتخاب سقف کاذب در دکوراسیون داخلی و تاثیر سقف بر زیبایی سازه خود لازم است قبل از هر کاری ابتدا رنگ سقف خود را معلوم کنید. برای انتخاب رنگ سقف لازم است به رنگ و تم سایر اجزای ساختمان و همچنین رنگ فرش های خود دقت کنید. همچنین ترکیب نور و رنگ نیز در انتخاب نوع سقف و رنگ آن موثر است.

می توان با اجرای سقف کاذب در آشپزخانه خود مشاهده کنید سقف نور را به شکل زیبایی به خانه می تاباند و فضای دلنشینی را فراهم می کند. طراحان معماری داخلی معتقدند با وجود این که هزینه های اجرایی زیادی ندارد اما می تواند در زیبایی منزل و محیط کار بسیار تاثیر گذار باشد.

ویژگی های سقف کاذب

سقف های کاذب علاوه بر جنبه زیبایی و تاثیر مثبت در دکوراسیون داخلی ویژگی هایی دارند که به واسطه آن مورد توجه عده بسیاری از فعالان حوزه ساختمان قرار گرفته اند. از جمله این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

مواد اولیه سقف کاذب مقاومت خوبی در برابر آتش سوزی دارند.برخی از مواد به کار رفته حتی تا ۴ ساعت نیز در برابر آتش سوزی مقاومت می کنند.

محصولاتی که در این سقف ها به کار میروند به عنوان عایق حرارتی عمل کرده و از هدر رفتن انرژی جلوگیری می کنند. همچنین به دلیل قرار گیری بین فضای اتاق و سقف از تبادل گرمایی بین محیط بیرون و داخل جلوگیری می کند.

سقف های کاذبی که با استفاده از چوب، بتن و آجر ساخته می شوند می توانند عایق خوبی برای صدا باشند. همچنین ترکیب گچ با مواد مصنوعی نیز می تواند گزینه خوب عایق صدا باشد.

سقف های کاذبی که از گچ هستند وزن بسیار کمی دارند و حدود یک هشتم سقف های دیگر هستند.

استفاده از سقف کاذب امکان پارتیشن بندی سقف را می دهد و به دلیل تنوع در نوع سقف و شکل و اندازه آن در طراحی داخلی بی نظیر است.

زمان نصب بسیار کم است و به دلیل سرعت بالا و سهولت اجرا بسیار مورد توجه است.

 

مزایای سقف کاذب

سقف های کاذب که به عنوان یک پوشش جدید به روی کار آمدند و طرفداران بیشماری هم دارند. طبیعتا باید دارای مزایای ویژه ای باشند. از این مزایا می توان به موارد زیر اشاره داشت.

  • سقف های کاذب قابلیت جابه جایی دارد. و این از مزیت های سبک بودن مصالح به کار رفته در آن است. هزینه اجرای آن در مقابل بازسازی و تعمیر سقف اصلی ارزانتر خواهد بود.
  • با  این نوع سقف می توان نورپردازی های زیبایی را خلق کرد. ایجاد نورپردازی های متنوع در سقف های کاذب از مزیت های پرکاربرد آن است.
  • اجرای درست سقف کاذب در ساختمان ایجاد صرفه جویی و بهینه سازی در مصرف انرژی را دارد. همچنین نقش مهمی در جذب صدا را دارد. که می توان آن را به عنوان یک عایق صدا هم دانست.
اجرای سقف کاذب

اجرای سقف کاذب توسط رویاهوس

نصب سقف کاذب

برای نصب لازم است با استفاده از روش های استاندارد و توسط افراد حرفه ای صورت بگیرد تا بتواند تکمیل کننده زیبایی بخش دکوراسیون داخلی باشد. نصب و اجرای سقف کاذب یکی از شاخه های دکوراسیون داخلی به حساب می آید.

نصب و اجرا سقف کاذب

نصب سقف کاذب

افراد متخصص در زمینه نصب سقف میتوانند انواع سقف های کاذب نظیر سقف چوبی، کناف و دیگر سقف ها را نصب کنند. نصب سقف کاذب با توجه به اسکلت ساختمان است. مصالح سقف ممکن است سبک و یا کمی سنگین باشند. از جمله مصالحی که برای اجرای سقف های کاذب به کار می رود می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • گچ
  • چوبی
  • آلومینیوم
  • پی وی سی
  • فلزهای رنگی
  • شیشه ای
  • کامپوزیت
  • آهنی

انواع سقف های کاذب

این سقف انواع مختلفی دارد که با توجه به ماده تشکیل دهنده آن ها این دسته بندی صورت می گیرد. در ادامه چند نوع از انواع سقف که در ایران کاربرد بیشتری دارند را برای شما معرفی می کنیم. سقف کاذب دارای انواع مختلفی است که از انواع این نوع سقف ها می توان به سقف کاذب رابیتس، گچی، شیشه ای، کناف، چوبی، ترکیبی، آکوستیک، آلومینیومی و طلقی و آی گلس نام برد.

نمایی از سقف کاذب رابیتس

سقف رابیتس

سقف کاذب رابیتس

سقف رابیتس یکی از سقف های قدیمی کاذب است. که در دکوراسیون داخلی و زیبایی آن کاربرد گسترده ای دارد. رابیتس به سقف کناف شبیه است اما نصب و اجرای آن با سقف کناف متفاوت است.

لازم است نصب سقف رابیتس در مراحل نازک کاری ساختمان انجام شود.

زیرا بعد از ساخت سازه نمی توان گفت گزینه مناسبی برای بازسازی باشد.

جهت اجرای سقف کاذب رابیتس ابتدا میلگردها را به سقف جوش می دهند و سپس فویل های رابیتس را نیز به میلگردها جوش می دهند.مدت زمان اجرا این نوع سقف نه بسیار زیاد است نه کم. روندی نرمال دارد.

در نهایت پس از پایان کار جوشکاری مرحله گچ کاری آغاز می شود و گچکار ابتدا گچ را به رابیتس زده و در نهایت با هنر خود آن را به شکل های مورد نظر در می آورد.

طراحی سقف کاذب چوبی

سقف کاذب چوبی

سقف کاذب چوبی

سقف چوبی یکی از دیگر انواع سقف های کاذب است که به واسطه زیبایی و دادن حس گرما بسیار پرکاربرد است و سبب بهبود عملکرد ساختمان می شود. این نوع سقف معمولا از جنس چوب است و می تواند سبک معماری داخلی ساختمان را متحول و خاص کند و در واقع می توان گفت زیبایی یک ساختمان را به حد کمال می رساند.

سقف کاذب چوبی ویژگی هایی دارد که سایر سقف ها دارند و نمی توان گفت دارای محدودیت خاصی است. برای مثال امکان پنهان کردن تاسیسات در آن وجود دارد و از نظر نورپردازی نیز به خوبی عمل می کند. تفاوت این نوع سقف به دلیل کاربرد چوب در آن است و ممکن است چوب تمام یا بخشی از این نوع سقف را تشکیل دهد. از جمله مزایای سقف چوبی می توان به جذب صدا، پنهان کردن تاسیسات، مقاومت کافی در مقابل آتش و رطوبت و صرفه جویی در مصرف انرژی اشاره کرد.

نما سقف کاذب آلومینیومی

سقف کاذب آلومینیومی

سقف کاذب آلومینیومی

سقف آلومینیومی نوعی دیگر از سقف کاذب است که از آلومینیوم ساخته می شود.

این سقف دارای سطحی یکپارچه بوده و در برابر ضربه و تغییرات دمایی مقاومت خوبی دارد.

در سقف آلومینیومی با استفاده از ورق های گالوانیزه اتصالات صورت می گیرد و برای عایق سازی از پشم شیشه استفاده می شود.

سقف کاذب آلومینیومی به طور معمول در ابعاد  ۶۰ در ۶۰ و یا ۳۰ در ۳۰ به بازار وارد می شود و در یک دسته بندی کلی آن را به دو گروه با کاذب آلومینومی سپر نمایان و سقف آلومینیومی سپر پنهان تقسیم می کنند. از نوع سپر نمایان زمانی که دسترسی به تاسیسات پشت سقف لازم باشد استفاده می شود این در حالی است که از نوع پنهان آن امکان دسترسی به تاسیسات پشت سقف وجود ندارد و  به دلیل عدم وجود ورق های میانی بسیار زیباتر و شیک تر به نظر می رسد.

نما سقف کاذب شیشه ای

سقف کاذب شیشه ای

سقف کاذب شیشه ای

شیشه یکی از موادی است که برای ساخت سقف از آن استفاده می شود.

به سقفی که از شیشه ساخته شده باشد سقف شیشه ای گفته می شود.

سقف شیشه ای در مدل های متنوعی وارد بازار می شود و در دکوراسیون های مدرن بسیار پرکاربرد است.

بسیاری از فضاها نیازمند نور هستند و کمبود نور در بسیاری از فضاهای امروزی به چشم میخورد.

برای جبران این کمبود نور از سقف های شیشه ای استفاده می شود.

استفاده از سقف کاذب شیشه ای در بخش هایی مانند اتاق تی وی، پذیرایی و آشپزخانه می تواند نورد مورد نیاز ساختمان شما را تامین نماید. همچنین سقف شیشه ای علاوه بر نورپردازی دارای ظاهری بسیار زیبا و متنوع است و می تواند متنها یکی از گسترده ترین کاربردهای سقف شیشه ای در لابی هتل ها و رستوران های لاکچری است.

نما سقف کاذب طلقی

سقف کاذب طلقی

سقف کاذب طلقی

برای نصب سقف طلقی لازم است ابتدا منبع نور نصب شده و سپس سازه های زیرسازی نصب گردند که این سازه ها معمولا در ابعاد ۶۰ در  ۶۰ وجود دارد و ممکن است بسته به فضا کوچک تر هم شوند.

در مرحله بعدی ورق های پلکسی برش داده می شود و با توجه به اندازه مدول برش طلق صورت می گیرد.

ضخامت ورق های طلقی متغیر است و معمولا بین ۱٫۶ میلی متر تا ۵ میلی متر است.

از جمله مکان هایی که در آن از سقف کاذب طلقی می توان استفاده کرد عبارت اند از:

  • سرویس بهداشتی
  • حمام
  • لابی ها
  • فروشگاه ها
بررسی سقف آکوستیک

سقف آکوستیک

سقف کاذب آکوستیک

سقف آکوستیک یکی از بهترین سقف های عایق صدا به حساب می آید و مورد توجه بسیاری قرار دارد.

این نوع سقف می تواند صداهای موجود در ساختمان را بهبود داده.

همچنین از انتقال صدا به بیرون و برعکس از بیرون به داخل خودداری می کند.

سقف کاذب آکوستیک یا از طریق شبکه به صورت تایل به سقف وصل می شود و یا به شکل مستقیم بر روی سقف نصب می شود.

برای دکوراسیون های مختلف می تواند گزینه خوبی باشد. نصب آن بسیار آسان است و به سادگی نور را عبور داده و بازتاب کننده آن است.

از جمله مکان هایی که از سقف آکوستیک استفاده می شود می توان به موارد سالن های تئاتر و سینما و محیط های آموزشی، حسینیه ها، مساجد و مصلی ها به دلیل خاصیت بهبود صدا و فضاهای اداری اشاره نمود.

نما سقف pvc مشبک

سقف pvc مشبک

سقف pvc مشبک

سقف کاذب pvc مشبک یکی از انواع سقف های کاذب است که به صورت شبکه ای ایجاد می کند.

این نوع سقف از اتصال سپری هایی که کلیک نامیده می شوند و با ابعاد مختلف به صورت شبکه ای ایجاد می شوند به وجود می آیند.

در واقع سقف های مشبک از اتصال مواد مختلفی به وجود می آیند که یکی از آنها pvc است.

سقف کاذب pvc مشبک در آشپزخانه، سرویس بهداشتی، پارت بندی مراکز تجاری و … کاربرد دارد.

سقف pvc مشبک را می توان با استفاده از نورپردازی های مختلف به کار برد و دارای طرح های متنوعی است.

البته گاهی نیز می توان طرح مورد نظر را سفارش داد و بر روی پارچه طراحی کرد.

این نوع سقف دارای مقاومت بالایی در برابر رطوبت و مایعات بوده و قابل نصب در محیط مختلف است.

سقف کاذب کناف

سقف کاذب کناف در زیبایی معماری داخلی و طراحی آن بسیار پرکاربرد است و مورد توجه عده بسیاری قرار دارد. سقف کناف دارای پوشش گچی است و برای اولین بار در کشور آلمان توسط شرکت کناف تولید شد. در حالت کلی این نوع سقف به دو شکل کناف مشبک یا طرح دار و سقف کناف یک پارچه در بازار موجود است.

از جمله ویژگی های سقف کاذب کناف می توان به جدول زیر زیر اشاره کرد.

مقاومت کافی در برابر حریق و رطوبت
پنهان کردن تاسیسات مکانیکی
عایق صوتی و حرارتی
مقاوم در برابر زلزله
اجرای آسان
ایمنی بالا
ساخت فضای تزئینی به زیباترین شکل
افزایش سطح زیربنای سازه
مفید از نظر زیست محیطی
عدم نیاز به جوشکار
شکل پذیری بالا
سبک و وزن کم

قیمت سقف های کاذب کناف

قیمت سقف های کاذب کناف ممکن است تحت شرایط مختلف متغیر باشد. عواملی وجود دارند که سبب تغییر در قیمت سقف کناف می شوند از جمله این عوامل می توان به قیمت گچ، قیمت مصالح زیرسازی سازه، دستمزد اجرا و قیمت مصالح درزگیری اشاره کرد. با توجه به شرایط و این که شما چه نوع سقف با چه موادی را انتخاب می کنید.

قیمت سقف کاذب کناف متغیر است و نمی توان برای آن مقدار ثابتی بیان کرد.

نصب سقف کاذب و زیرسازی اصولی

زیرسازی سقف

خرید سقف کاذب

سقف کاذب در طرح های مختلف و متنوعی وجود دارد.

با توجه به دکوراسیون داخلی خود می توانید از آن ها استفاده کنید.

طرح سقف در زیبایی و یکپارچگی منزل و یا محیط کار بسیار تاثیر گذار است.

در نتیجه علاوه بر مکانی که سقف را برای آن لازم دارید.

همچنین قیمت سقف طرح آن نیز اهمیت ویژه ای دارد.

باید در هنگام انتخاب سقف مناسب به آن توجه کرد.

پیش از این شما را با انواع سقف کاذب و کاربردهای آن ها آشنا کردیم.

اکنون با توجه به کاربری که برای سقف در نظر گرفته اید و همچنین دکوراسیون داخلی سقف می توانید طرح سقف های کاذب را انتخاب نمایید.

همچنین در سایت ما می توانید انواع مدرن طرح سقف ها را مشاهده کنید.

قیمت انواع سقف کاذب

قیمت سقف کاذب با توجه به ابعاد، طرح و همچنین نوع سقف متغیر است. قیمت برخی از انواع سقف را در زیر می بینیم. در جدول زیر قیمت سقف های کاذب طلقی به ازای هر طلق ۱۰۰ تا ۱۳۰ هزار تومان است. اما برای سایر سقف ها به ازای هر متر است. (برای مثال یک متر سقف کناف بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان)

لیست قیمت نصب سقف های کاذب

نوع سقف کاذب قیمت بر حسب متر (هزار تومان)
سقف  کناف ۱۲۰-۱۵۰
سقف گچی ۱۱۰
سقف کشسان ۴۰۰-۱۲۰۰
سقف طلقی معرق ۱۰۰-۱۳۰
سقف آلومینیومی ۲۲۰-۲۶۰

فیلم مربوط به تولید پروفیل های سقف کاذب

مجموعه رویاهاوس تولید کننده پروفیل های سقف کاذب و درای وال، این مجموعه با بیش از ۲۵ سال سابقه در زمینه فروش محصولات سقف ها کاذب در سال ۱۳۹۴ اقدام به تولید پروفیل های F47 و L25 و U36 و همچنین پروفیل های درای وال، استاد و رانر نموده است.

این مجموعه دارای ۱۴ دستگاه خط تولید بوده و توان تولید روزانه حدود ۱۰ تن پروفیل را دارد و همچین قادر به تولید پروفیل های سقف کاذب با ضخامت های ۴۰ – ۴۵ – ۵۰ – ۵۵ و ۶۰ میکرون و در گسترده های مختلف با توجه به سفارش مشتریان عزیز می باشد.

مجموعه رویاهاس بارهای ارسالی را برای مشتریان عزیز در اسرع وقت تولید و بارگیری نموده و تمام بارهای ارسالی با برگ باسکول و تناژ بار برای مشتریان عزیز در سراسر کشور ارسال میگردد.

چه متریال هایی برای سقف کاذب استفاده می شود؟

لازم به ذکر است بدانید که این سقف ها در انواع متنوعی ساخته و روانه بازار می شود. از سوی دیگر بهتر است در مورد مواد و متریالی که برای آن استفاده شده است به خوبی بدانیم. همه سقف های کاذب از ترکیباتی نظیر متریال پی وی سی، گچ، چوب، آلومینیوم و کامپوزیت استفاده می شود. توصیه ما به شما آن است که این سقف را از سایت رویا هوس خریداری کنی. زیرا شرکت رویا هوس تمامی محصولات خود را با بهترین کیفیت به بازار عرضه می کند.

نکات مهم در هنگام نصب سقف کاذب

حتما تا به حال به این موضوع توجه کرده اید که در زمان نصب سقف کاذب باید چه نکاتی را مد نظر داشته باشیم؟ که ما برای شما مشتریان عزیز در یک سری پارامترها را بیان کرده ایم. اولین نکته آن است که حتما نکات ایمنی را در حین انجام کار رعایت کنید. دومین نکته تراز بودن و عایق بندی مناسب می باشد. سومین نکته آن است که به طور کامل از کیفیت و طول عمر سقف اطمینان داشته باشید. نقطه آخر شامل قیمت آن می شود.

سوالات متداول درباره سقف کاذب

۱سقف آسمان مجازی چیست؟
از سقف های فانتزی و پرطرفدار است که فضای سبز را به نمایش می کشد. نورپردازی مناسب از پارامتر های این این نوع سقف ها است. این نوع سقف ها سبک هستند و وزن پایینی را دارند. دارای خاصیت آنتی باکتریال هستند و بسیار هم اقتصادی اند. فقط ممکن است که نصب پازل گونه آن از جذابیت دیداری آن بکاهد. طرح ها ی آن یکدست نیست و مشبک گونه است. برای تصب نیاز به شیکه بندی دارد.
۲تایل های آکوستیک برای اجرای این نوع سقف ها چند دسته است؟
سه دسته هستند. شامل تایل هایی هستند که بر روی دیوار نصب می شوند. مستقیم بر روی سقف قرار می گیرند و دیگری آن که بر روی شبکه فلزی قرار می گیرند.
۳ارزانترین سقف کاذب کدام است؟
تنها با خرید یک محصول این مدل هزینه محاسبه نمی شود. از هر نوع سقف کاذب باید به مقدار مصالح در آن و ضخامت و پارامترهای دیگری را هم در نظر گرفت.
۴محبوبیت سقف کاذب پی وی سی در چیست؟
ضد آب است و مقاومت بالایی را در برابر رطوبت و حرارت دارد. قیمت آن هم اقتصادی و مناسب است.
4.5/5 - (12 امتیاز)

43 دیدگاه ها

  1. هادی گفت:

    سقف کاذب در آب و هوای سرد مقاومت داره؟

    • soroush solaymani گفت:

      بله. زیرا سقف کاذب به گونه ای ساخته اند که در برابر هوای سرد مقاومت بالایی داشته باشند.

  2. هادی گفت:

    سبک کار هاتون خیلی خوبه ممنون از فروشگاه خوبتون

  3. محمد گفت:

    هزینه نصب سقف کاذب چوبی چقدر است؟

  4. Reza گفت:

    قیمت بهترین سقف چقدر است؟

    • soroush solaymani گفت:

      قیمت سقف کاذب از ۲۱۰ تومان شروع می شود به بالا و بستگی به نیاز شما دارد.

  5. Reza گفت:

    بهترین سقف کاذب کدام مدل است؟

  6. ندا گفت:

    سقف ها pvc هستن؟؟!

  7. مهسا گفت:

    مزایا سقف کناف چیست؟

  8. سهراب گفت:

    خفن ترین ایران هستید ایول

  9. سیروان گفت:

    ممنون بابت مطالب خوبتون

  10. ابریشم گفت:

    سلام خسته نباشید ببخشید من سالن زیبایی دارم چه سقفی برای سالن زیبا تر میشه؟

  11. سمیرا گفت:

    قیمت سقف کاذب آسمان مجازی چقدر است؟

    • قیمت سقف آسمان مجازی به عوامل مختلفی بستگی دارد که از این میان می توان به ابعاد سقف، دستمزد اجرا و جنس قالب و طلق بستگی دارد. کیفیت و نوع چاپ هم در این نوع سقف ها تاثیرگذار در قیمت هستند.

  12. مونا گفت:

    آیا سقف آسمان مجازی در همه محیط ها قابل اجرا است؟

    • برای استفاده از این نوع سقف ها، محدودیت مکانی نداریم و حتی در ادارات هم می توان از آن استفاده کرد. حتی در سالن های همایش هم از این نوع سقف ها استفاده می شود.

  13. امیرعلی گفت:

    سقف کناف برای جاهای کوچیک هم قابل اجرا هست؟

  14. ساره گفت:

    هزینه سقف کاذب شیشه ای چه قدر هست؟

  15. شاهین گفت:

    مزیت سقف کناف به سقف کاذب چوبی چی هست؟

    • سقف کناف یه سقف عمومی هست و برای هر فضایی قابل استفاده است
      سقف چوبی برای بعضی مکان های خاص طراحی شده و همچنین استفاده دکوری و مکمل سقف کناف است
      در ضمن هزینه تمام شده سقف چوبی حدود ۴ برابر سقف کناف هست.

  16. علی گفت:

    کدوم نوع سقف کاذب از استحکام بیشتری برخوردار هست؟

  17. سارا گفت:

    سقف کاذب پی وی سی استحکام خوبی دارد؟

  18. مونا سیادتی گفت:

    هزینه سقف کاذب پی وی سی چقدر است؟

    • هر نوع سقف کاذب پی وی سی هزینه متفاوتی دارد و به محیط اجرا بستگی دارد. سقف کاذب پی وی سی از دسته سقف کاذب با هزینه مناسب است. برای مشاوره با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

  19. سارا گفت:

    برای آشپزخونه چه سقف کاذبی از همه بهتر و مدرن تر هستش؟

    • انتخاب سقف کاذب یک سلیقه شخصی و گروهی است. علاوه بر آن به محیط زندگی شما نیز بستگی دارد. سقف کاذب کناف و چوبی می تواند انتخاب خوبی باشد.

  20. مونا ذاکر گفت:

    سقف کاذب گچی چی هست؟

  21. سیما گفت:

    گرونترین سقف کاذب چیست؟

    • سقف آسمان مجازی و سقف کاذب سنگ مصنوعی از گرانترین تایل های سقفی هستند. سقف کاذب کناف از قیمت بسیار مناسبی برخوردار است.

  22. ساره گفت:

    برتری سقف کاذب کناف به گچی در چی هست؟

    • سقف کناف نوعی از سقف کاذب گچی است و مزایای بسیاری را دارد. از جمله سبک بودن و قابل حمل بودن و اجرای آسان و با سرعت در ان است.

  23. ثمین گفت:

    در جایی که موریانه داره می شه از سقف کاذب چوبی استفاده کرد؟

    • سقف کاذب چوبی امروزه از جنس ترمووود هستند
      ترمووود نوع خاصی از چوب است که به دلیل فراوری با مکانیزم پیشرفته حرارت نسبت به چوب های معمولی استحکام بیشتری داری و‌ در برابر هر نوع حشرات موزی، موریانه، قارچ و … استحکام بسیار بالایی دارد
      ضمن اینکه از هیچ نوع مواد شیمیایی در تولید ترمووود استفاده نشده است.

  24. مونا گفت:

    بهترین سقف کاذب برای منطقه رطوبی چیست؟

    • برای مناطق مرطوب مثل شمال یا جنوب ایران میتوان از پنل های گچی مقاوم در برابر رطوبت (پنل mr) استفاده کرد البته این پنل ها فقط مقاوم در برابر رطوبت هستند و برای فضاهایی همچون سونا و جکوزی و … که در معرض مستقیم آب یا رطوبت هستند از ترموود یا سقف کاذب پی وی سی باید استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + یازده =

کناف

سقف کاذب