انواع دیوار جداکننده کناف

دیوار جداکننده کناف

دیوار جدا کننده کناف

دیوار جدا کننده کناف یکی از سیستم های دیوارهای جدا کننده می باشد که آن را در بازار کناف با نام درای وال می شناسند. از این سیستم ها برای دیوارهای غیرباربری استفاده می شود که نقش فضاهای داخلی ساختمان را بر عهده دارند

ساختار دیوار جدا کننده کناف  از قاب های فولادی سبک ساخته شده که دارای صفحات روکش دار گچی در یک یا چند لایه می باشند و به کمک پیچ های مخصوصی بر روی یکدیگر نصب می شوند. درزهایی که بین این صفحات وجود دارد به وسیله نوار و بتون های مخصوصی درزگیری می شوند به گونه ای که در انتهای کار یک سطح یکپارچه و بدون درز شاهد خواهید بود.

فضاهای خالی دیوار جدا کننده برای طراحان دکوراسیون کار، امکان استفاده از انواع عایق حرارتی و صوتی را فراهم می آورد و همچنین دسترسی به تاسیسات الکترونیکی و مکانیکی را برای آن ها آسان می کند. در حقیقت می توان گفت که دیوار جدا کننده کناف یک قابلیت مهم  برای جدا کننده دیوار و سقف کناف به حساب می آید.

دیوار جداکننده کناف

انواع دیوار جداکننده کناف

مزایا دیوار جدا کننده کناف

  • سرعت اجرایی بالا
  • دقت مناسب در اجرا
  • کاهش بار مُرده ساختمان
  • قابلیت ترمیم و تعویض
  • حمل و نقل آسان

سرعت اجرایی بالا

اولین و مهم ترین مزیتی که می توانیم درباره دیوار جدا کننده کناف به آن اشاره کنیم سرعت اجرایی بالا می باشد این مزیت به حدی آسان است که در بسیاری از کشورها مصرف کنندگان از فروشگاه های مصالح و تجهیزات ساختمان آن را خریداری کرده  و به کمک دستورالعملی که همراه آن می باشد به اجرای آن اقدام می کنند.

دقت مناسب در اجرا

از مصادیق ساخت و ساز صنعتی ساختارهای خشک آن ها می باشد و از شاخص ترین اجزایی که در این ساختارها مناسب و کاربردی می باشد دیوارهای جدا کننده هستند که به خاطر روش اجرایی آسانی که دارند و خطاها و هزینه را کاهش داده و عملیات های اجرایی آن با کمترین مصالح و صرفه جویی در نیروی انسانی و زمان انجام می شود.

کاهش بار مُرده ساختمان

از دیگر مزیت های دیوار جدا کننده کناف کاهش بار مُرده ساختمان می باشد. این دیوارها به طور متوسط بین ۶۰ تا ۹۰ درصد نسبت به سایر دیوارهای بنایی سبک تر می باشد. از لحاظ اقتصادی سبک سازی دیوارها موجب می شود مخارج تامین ایستایی سازه کاهش پیدا کند.

سبک بودن اجزای غیرسازه علاوه بر اینکه نیروهای جانبی ناشی از زلزله و حوادث این چنینی را کاهش می دهد بلکه باعث می شود از بار مُرده ساختمان نیز کاسته شود و در نتیجه پی و مقاطع مورد نیاز تیر و ستون بسیار بهینه و اقتصادی می گردند.

دیوار جداکننده کناف

نصب دیوار جداکننده

قابلیت ترمیم و تعویض

برای ترمیم و تعویض دیوارهای جداکننده کناف خیلی ساده می توانید با استفاده از ابزارهای مناسب در این زمینه قطعاتی را که می خواهید تعویض نمایید.

حمل و نقل آسان

مصالحی که برای طراحی و دکوراسیون داخلی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند خشک، سبک و دارای حجم بسیار کمی می باشند که همین مسئله باعث کاهش هزینه حمل و نقل آن ها شده است

انواع دیوار جدا کننده کناف

دانستید که دیوار جدا کننده کناف چیست؟ و دارای چه مزیت هایی می باشد. حال می خواهیم شما را با انواع دیوارجداکننده کناف آشنا کنیم تا در زمان تهیه آن ها برای ساختمان خود بتوانید مناسب ترین نوع آن را خریداری کنید.

  • W111 دیوار جدا کننده ساده
  • W112 دیوار جداکننده با قیمت مکانیکی بالا
  • W115 دیوار جداکننده با عملکرد صوتی بالا
  • W116 دیوار جداکننده تاسیساتی
چه امتیازی می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + سه =

کناف

سقف کاذب