تایل سقفی

اجرای تایل سقفی

نایل سقفی

برای طراحی و دکوراسیون داخلی ساختمان متریالی وجود دارد که از متریال های نوع و کاربردی می باشد این متریال تایل سقفی می باشد که از آن برای پوشش سقف ساختمان استفاده می شود و به ساختمان ظاهری زیبا می دهد.

در حقیقت تایل سقفی از جدیدترین روش های سقف کناف می باشد که این روزها طرفداران بسیار زیادی دارد. برای نصب تایل سقفی ابتدا باید سقف ساختمان را به کمک وسیله ای همانند کناف یا پروفیل های آلومینیومی به شکل شبکه های مشخص زیرسازی کرده و بعد از آن اجرای تایل سقفی را انجام دهید.

اجرای تایل سقفی

تایل سقفی

انواع تایل سقفی

طراحی و دکوراسیون ساختمان به روش های متعددی صورت می گیرید که هر یک از این روش ها نیز انواع مختلف بسیاری دارند مثلا برای اجرای تایل سقفی برای طراحی سقف ساختمان نیاز به استفاده از تایل های سقفی می باشد که از زیر مجموعه های کناف می باشند که خود دارای انواع مختلف بسیاری می باشند.

تایل های سقفی هم مانند کاغذ دیواری که برای طراحی دیوار ساختمان از آنها استفاده می شود و همچنین سقف های کاذب کناف که انواع مختلفی دارند در انواع بسیار مختلف و متنوعی ارائه شده اند.

از انواع تایل سقفی می توان به مواردی همچون موارد زیر اشاره کرد.

  • تایل سقفی ساده
  • تایل PVC
  • تایل آلومینیومی
  • آرمسترانگ سقف کاذب
  • تایل گچی سقفی
  • تایل آکوستیک
  • سقف کاذب upvc
اجرای تایل سقفی

انواع تایل سقفی

اجرای تایل سقفی

با تایل سقفی و انواع آن آشنا شدید حال می خواهیم درباره نحوه اجرای تایل سقفی اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان و همراهان رویاهوس قرار دهیم.

تایل های سقفی که برای طراحی سقف ساختمان از آن ها استفاده می شود معمولا در ابعاد ۶۰*۶۰ سانتیمتر می باشند  که از دو نوع تایل گچی و معدنی تولید و به فروش می رسند.

تایل های سقفی در واقع عابق صوتی هستند که در مکان های عمومی بیشترین کاربرد را دارند.

نحوه اجرای تایل های سقفی از هر نوعی که باشند با یکدیگر فرق خاصی ندارند و همه انواع تایل سقفی نحوه نصب و اجرای شبیه به هم دارند. برای نصب تایل های سقفی اولین کاری که باید انجام دهید بررسی کردن سقف ساختمان مورد نظر می باشد. شما باید هر گونه اختلاف سطحی که در سقف وجود دارد را به خوبی شناسایی کنید زیرا که طبق آنها می توانید ارتفاغ دقیق سقف را مشخص کنید.

گفتیم که اندازه تایل سقفی معمولا ۶۰*۶۰ می باشد که برای استفاده از این تایل ها در سقف ساختمان باید فاصله تایل ها از سقف اصلی بین ۱۵ تا ۲۰ سانت باشد.

اندازه گیری دقیقه فاصله بین سقف اصلی و تایل ها توسط مترهای لیزری انجام می شود تا خط تراز بستن سقف مشخص شود. بعد از مشخص شدن دقیق خط تراز، دور تا دور سقف خط تراز نبشی گالوانیزه نصب می شود. پس از آن نصب سپرهای ۳٫۶۰ که نوعی سازه برای سقف می باشند انجام می گیرد.

حال دیگر زمان آن رسیده است که شما تایل های سقفی خود را درون سقف بگذارید.

تایل سقفی

اجرای تایل سقفی

مزیت های اجرای تایل سقفی

از مزیت هایی که تایل های سقفی دارند و همین مزیت های آن ها باعث شده است که بعد از کناف و سقف کناف طرفدارن بسیاری را برای خود جذب نمایند این است که:

تایل های سقفی قابلیت جابه جایی دارند و اگر به هر دلیل موجب خرابی تایل ها شوند به راحتی می توان آن ها را جابه جا و تعویض کرد.

دسترسی تایل های سقفی به تاسیسات و لوله هایی که در سقف ساختمان کار گذاشته شده اند بسیار آسان می باشد

اجرای تایل سقفی بسیار سریع بوده و در زمان شما نیز صرفه جویی خواهد کرد

این تایل ها نیازی به رنگ آمیزی بعد از اجرا ندارند

حمل تایل های سقفی بسیار آسان می باشد

حرف آخر

در انتهای مطلب امروز لازم دانستیم که این نکته را هم برای شما عزیزان یادآوری کنیم که ابعاد تایل سقفی ۳۰ سانتیمتر و ۶۰ سانتیمتری می باشند که به صورت عمودی روی سازه هایی که به صورت تقاطع و کلیک می باشد قرار گرفته و دارای قابلیت برداشتن و گذاشتن می باشند.

بنابراین برای اجرای تایل سقفی باید اندازه ای که مد نظرتان می باشد را مشخص کنید تا مراحل اجرا به درستی و با دقت تمام انجام شود.

چه امتیازی می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 14 =

کناف

سقف کاذب