بازسازی دیوار قدیمی به روش نوین

بازسازی دیوار قدیمی به روش نوین

بازسازی دیوار های قدیمی

بازسازی دیوار قدیمی

امروزه بیشتر افراد به فکر تعمیر و بازسازی دیوار قدیمی به روش نوین می افتند. زیرا با بازسازی آن می توان شکل و زیبایی خانه قدیمی را چندین برابر کرد. اما تعمیر یا بازسازی دیوار قدیمی به روش نوین یک سری اصول دارد که باید حتما در زمان تعمیر به آنها توجه لازم را داشته باشیم. ما در این مقاله قصد داریم که تعمیر نوسازی خانه های قدیمی را به طور کامل به شما آموزش دهیم. توصیه می کنم برای زیبایی بیشتر سقف ساختمان می توانیم از سقف کاذب استفاده کنیم.

چرا باید دیوار های قدیمی را بازسازی کنیم؟

حتما تا به حال دیده اید که پدیده های طبیعی باعث خراب شدن و سستی دیوار های ساختمان شده بنابراین بهتر است بازسازی خانه انجام شود. زیرا زمانی که زلزله ای رخ می دهد موجب نشست ساختمان می شود. یا باعث شکستگی لوله های ساختمان می شود. امروزه با استفاده از استفاده از پنل های دکوراتیو سه بعدی، پوستر سه بعدی و دیوارپوش به راحتی می توان دیوار های قدیمی را بازسازی کرد.

چرا باید دیوار های قدیمی را بازسازی کنیم؟

دیوارهای فرسوده ساختمان قدیمی

انواع روش های بازسازی خانه های قدیمی

برای بازسازی دیوار قدیمی به روش نوین چندین راه وجود دارد که به شرح می باشد منظور از بازسازی شامل تعویض اتصالات و تعمیر نمای ساختمانی می باشد. در تعمیر ساختمان های قدیمی باید یک سری نکات را مد خود قرار دارید و در زیر به انواع بازسازی برای ساختمان قدیمی اشاره شده است.

روش بازسازی آرکنولوژیک

یکی از روش های نوین در بازسازی دیوار قدیمی، روش آرکنولوژیک می باشد. در این نوع بازسازی حتما باید به مواردی که در زیر اشاره شده توجه داشته باشید.

  • افزایش دادن استحکام بیشتر ساختمان
  • نوسازی سنگ های نمای داخلی و خارجی ساختمان
  • گرفتن قسمت های ترک خورده

بازسازی به روش آرتیستیک

یکی دیگر از بازسازی دیوار قدیمی به روش نوین، مرمت هنری می باشد. در این مرحله به پیمانکار اجازه داده می شود. که هر گونه به نظر خود تجربیات و سلیقه ای که دارد اقدام به مرمت بازسازی کند. در این مرحله اگر بخش یاز ساختمان احتیاج به کم و زیاد شدن داشته باشد می تواند بنا یا پیمان کار اقدام به تغییرات آن کند.

بازسازی به روش آرتیستیک

بازسازی ساختمان قدیمی با روش آرتیستیک

نحوه بازسازی ساختمان

به روش های زیادی میتوان اقدام به تعمیر یا بازسازی خانه کرد. که بهتر است با آن ها آشنایی داشته باشید و با توجه به بنایی که در اختیار دارید می تواند روش مناسب را انتخاب کنید.

بازسازی حفاظتی ساختمان

بازسازی دیوار قدیمی به روش نوین می تواند شامل روش بازسازی حفاظتی هم باشد در این روش باید تمامی قسمت های ساختمان به طور کامل ارزیابی شود.

بازسازی سبکی ساختمان

در تعمیر یا بازسازی سبکی باید حتما قسمت های فرسوده را تعمیر شود. در این روش تغییرات زیادی را نخواهید دید. در این روش بنا ها باید سعی کنید نمای ساختمان چندان تغییر پیدا نکند. زیرا در بعضی از مکان هایی نمای تاریخی آنها بسیار حائز اهمیت می باشد.

تعمیر به روش پاکسازی سبکی

یکی از روش های پرکاربرد، پاکسازی سبکی می باشد. زیرا در ساختمان های قدیمی بخش های فرسوده بسیار زیاد می باشد. که باید حتما پاکسازی آنها انجام شود. تا با بازسازی آنها ساختمان شما نوسازی شود و طول عمر آن افزایش یابد.

بازسازی دیوار قدیمی به روش نوین امروزی

به طور کلی برای بازسازی دو روش وجود دارد که شامل نوین و سنتی می باشد. در روش های نوین دیگر با روش سنتی بسیار متفاوت می باشد. برای روش های نوین باید حتما پیمان کار شما تخصص ویژه ای در این زمینه داشته باشد. در زیر به روش های نوین به طور کامل اشاره شده است.

بازسازی دیوار قدیمی به روش نوین

بازسازی دیوار قدیمی به روش نوین

  • روش تیلت آب

    بازسازی دیوار قدیمی به روش نوین شامل روش تیلت آپ می باشد. در این روش برای انجام سریعتر کارها دیوارهای بتنی بزرگ در کارگاه ها قالب گیری می شوند و کمک ماشین های حمل و نقل به ساختمانی که باید بازی شود فرستاده می شود و نصب شود.

  • روش متال استود و وود استود

    در این روش برای اسکلت ساختمان در کارگاه به کمک چوب و مصالح فلزی ساخته می شود و این روش باعث اجرای سریعتر بازی سازی ساختمان می شود.

نتیجه گیری

با توجه به نکاتی که در مقاله درباره بازسازی دیوار قدیمی به روش نوین بیان شد پی بردیم که روش نوین شامل تیلت آب و متال استود و وود استود می باشد که در مقاله به طور کامل توضیح داده شد.

سوالات متداول

۱برای بازسازی ساختمان باید به چه نکاتی توجه داشته باشیم؟
باید حتما تمامی قسمت های فرسوده ساختمان را مورد بررسی کنیم و حتما قبل از بازسازی هزینه تعمیر آن را در نظر داشته باشیم.
۲روش های نوین بازسازی ساختمان قدیمی چیست؟
شامل روش تیلت آب، متل استود و وود استود می باشد.
۳آیا بدون گرفتن مجوز می توانیم اقدام به بازسازی ساختمان خود کنیم؟
خیر حتما باید تاییدیه مجوز بازسازی را از شهرداری دریافت کنیم در غیر این صورت با تخریب ساختمان توسط شهرداری روبرو خواهیم شد.
چه امتیازی می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =

کناف

سقف کاذب