سقف کناف

استاندارد سقف کناف

سقف کناف چیست؟

اگر بخواهیم به صورت کلی بگوییم سقف کناف یک نوع سقف گچی است که ما می توانیم رو آن طرح های مورد نظر را پیاده کرده و به عنوان سقف اصلی استفاده می شود. امروزه استاندارد کناف زیادی به وجود آمده است که در ادامه مطلب توضیح خواهیم داد که به چه علت به وجود آمده و استفاده می شود. این را در نظر بگیرید که یکی از ویژگی هایی که باعث می شود این نوع سقف نسبت به سقف های دیگر باشد این می باشد که می توان روی آن طرح مورد نظر خود را پیاده کنیم.

سقف کناف کاذب

سقف کناف چیست

در جامعه امروزی یکی از المان های که بسیار مهم می باشد زیبایی خانه و سقف آن می باشد. به این صورت که سقف خانه همانند رنگ ماشین است که هرچقدر زیبا باشد، به ماشین نیز زیبایی می بخشد. نام استفاده شده در سقف کناف از برادران کناف گرفته شده است که توانستند در سال ۱۹۲۲ یک شرکت ساختمانی ایجاد کردند. این شرکت که توسط این برادران ساخته شد خیلی طول نکشید که به یکی از بهترین برند های جهانی قرار گیرند.

انواع سقف کناف

۱- صفحات گچی مقاوم در برابر رطوبت

همان طور که از اسمش معلوم است این نوع سقف کناف از گچ ساخته شده است و در برابر رطوبتی که به آن وارد می شود و مقاوم می باشد.

صفحات روکش دار گچی بیشتر در جاهایی استفاده می شود بیشترین رطوبت در آن وجود دارد همانند حمام، دستشوی، آشپز خانه می باشد که بیشترین رطوبت وارد می شود، نصب می شود.

۲- صفحات گچی مقاوم در برابر آتش

از اسمش کاملا معلوم است که برای چه کاری می باشد، اما از این نوع سقف ها در مکان هایی استفاده می شود که بیشتر مورد آتش قرار می گیرد و در برابر آتش مقاوم است.

این نوع گچ ها حاوی الیاف فایبرگلاس می باشد که باعث می شود در برابر آتش مقاوم شود.

۳-صفحه های سطح سیمانی

این نوع صفحه های سقف کاذب کناف با سیمان و الیاف فایبرگلاس با هم دیگر ترکیب شده اند و به وجود آمده اند، از این نوع سقف ها بیشتر در نمای خارجی و فضاهای داخلی استفاده می شود. این را در نظر بگیرید که از این نوع سقف ها در جاهای رطوبت بالا نیز استفاده می شود.

سقف کناف

انواع سقف کناف

سیستم  کناف

امروزه برای این نوع کناف سیستم های زیادی به وجود آمده است که در ادامه خواهیم گفت.

۱-سقف های کاذب

۲-استفاده در برابر حفاظت ساختمان ها در برابر آتش سوزی

۳-دیوار های جدا کننده کناف

۴-دیواره های پوششی کناف

لوازم لازم برای نصب سقف کناف

امروزه برای نصب سقف کناف همانند کار های دیگر یک سری ابزار آلات مورد نیاز می باشد که برای نصب لازم می باشد.

  1. وسایل لازم برای جا به جایی پانل ها
  2. ابزار برش و نصب سقف کاذب
  3. ابزار درز گیری برای بستن درز های به وجود آمده

مزایای استفاده از سقف کناف

یکی از بهترین ویژگی های این نوع سقف ها جا به جایی سقف مورد نظر می باشد. به این صورت که هنگامی که به تحول در خانه خود نیاز داشتید می توانید سقف مورد نظر خود را جا به جا کنید و سقف دیگری را جایگزین کنید. در نظر بگیرید که اگر به دنبال جا به جایی سقف بودید باید با افرادی که نصب سقف را به صورت حرفه ای انجام می دهند باید ارتباط برقرار کنید و از آنان مشاوره جا به جایی گرفت. زیبایی خاصی که به خانه شما می دهد باعث می شود بیشتر به دل شما بشیند و توصیه می شود که برای خانه شما که بزرگ و مناسب می باشد سقف کاذب کناف استاده کنید زیرا استاندار سقف کناف بیشتر مناسب خانه های بزرگ و ویلایی می باشد.

مزایای سقف کناف

زیبایی سقف کناف

معایب سقف کناف

هنگامی که سقف کناف در جایی نصب می شود باعث می شود که ارتفاع سقف چند اینچ کمتر شود. این را در نظر بگیرید که گاهی اوقات نیز عیب به وجود نمی آید اما طبق برسی های انجام شده این صحبت به وجود آمده است. عیب دومی که دارد این می باشد که بسیار ظریف و نحیف می باشد به این گونه که هنگامی یک ضربه به سقف وارد شود امکان این وجود دارد که سقف آسیب بیند و نیاز به تعمیر و یا حتی گاهی اوقات تعویض باشد.

عیب سوم به این صورت است که در ۸ سال یک بار باید این نوع سقف ها تعویض شود زیرا که در طول ۸ سال سقف ها کم کم فرسوده شده است و نیاز دارد که سقف ها تعمیر شود.

استاندارد های سقف کناف

اگر شما به دنبال این می باشید که سقف کناف را بر روی خانه خود نصب کنید می بایست یک سری استاندارد ها که در ادامه مطلب خواهیم گفت در نظر بگیرید.

  1. خرید جنس اصلی از خود شرکت کناف
  2. اجرای نبش تراز کناف
  3. اگر به دنبال این هستید که کناف را اتصال دهید از پیچ سازه های تیز استفاده کنید.
  4. می توان از قطعه اچ تی نود استفاده کرد برای آویز گیری کناف
  5. هنگامی که به دنبال نصب سقف کناف هستید باید سازه کناف را مورد برسی قرار دهید
  6. اگر به دنبال این هستید که سقف شما به بهترین صورت انجام شود از نصاب های ماهر سقف کناف استفاده کنید
  7. هنگامی که در کناف درزی ایجاد شد می بایست از بتونه کناف مخصوص استفاده کیند
  8. فاصله استاندارد نصب شده کناف باید ۱۷ سانتی متر (cm) باشد که مشکلی به وجود نیاید
  9. اگر به دنبال این هستید که نور پردازی بر روی سقف انجام دهید باید جا هایی که برق مورد نظر را ایجاد کنید برسی های لازم را انجام دهید.
  10. جا های که بتونه شده برای جلوگیری از درز ها نقاش باید این بتونه ها را سنباته بکشد که صافی رو سقف ایجاد شود
  11. استفاده از ابزار آلات مناسب و با کیفیت بالا برای نصب سقف کناف مورد نظر.
  12. اگر به دنبال این هستید که در سقف جا های تیزی را ایجاد کنید باید به وسیله با کیفیت گچ بری استفاده کنید.
  13. هنگام نصب گچ برگ کناف باید لبه های برش خورده به صورت کامل پر شود.
  14. اولین سازه بابر کناف که نصب می شود باید از دیوار ۱۰ الی ۱۵ سانت فاصله داشته باشد و فاصله سازه باربر با سازه بار بر دیگر ۹۰ سانتی متر و فاصله سازه های پانل ۵۰ الی ۶۰ سانتی متر می باشد.
سقف کناف کاذب

استاندارد های سقف کناف

نتیجه گیری

در آخر به این نتیجه می رسیم که یکی از مهم ترین و مناسب ترین سقف ها برای خانه های بزرگ و ویلایی سقف کناف می باشد بسیار مورد استفاده می شود. به این نتیجه رسیدم که استاندارد کناف زیادی امروزه به وجود آمده است که در مطلب به آن اشار داشتیم. در هنگام نصب سقف کناف استاندار سقف کناف را مورد نظر بگیرید و با توجه به آن کار نصب را انجام دهید.

سوالات متداول سقف کناف

1از کجا و چگونه می توان سقف کاذب کناف مناسب خریداری کرد؟
توصیه می شود که اگر به دنبال نصب سقف کناف هستید بهتر است که از شرکت هایی که این نوع سقف ها را به فروش می رسانند خریداری کنید و مطمن شوید که کیفیت جنس خریداری شده بالا و خوب است.
2آیا کیفیت مناسب برای سقف لازم است؟
بله همانطور که در بالا گفته شد کیفیت سقف کناف بسیار مهم می باشد زیرا در صورت بی کیفیت بودن امکان دارد که عواقب جبران نا پذیری را برای شما ایجاد کند. بنابراین بهتر است که از بهترین جنس را برای خانه خود خریداری کنید.
3آیا برای نصب سقف کناف لازم به نصاب می باشد؟
این بستگی به شما دارد اگر شما یک فرد ماهر در نصب سقف کناف می باشید نیاز به  استخدام نصب سقف نیستید و خود می توانید نصب کنید ولی اگر نیستید بسیار توصیه می شود که نصب سقف را به تیمی که کار نصب سقف را به صورت حرفه انجام می دهند بسپارید.
4قیمت هر سقف کناف چقدر می باشد؟
قیمت هر سقف کناف به صورت متر مربع می باشد که امروزه قیمت هر متر سقف کناب چیزی حدود ۳۰ الی ۳۵ هزار تومن متر مربع می باشد.
3/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 15 =

کناف

سقف کاذب