سقف کناف

نورپردازی کناف

نوپردازی دکورسیون یکی از اصول مهم برای زیباسازی ساختمان می باشد که باعث می شود فضا و دیزاین ساختمان شما زیبایی دو چندانی داشته باشد.

امروزه برای طراحی و دکوراسیون داخلی ساختمان در سقف ها از نور مخفی استفاده می کنند که طرفداران بسیاری دارد. در مقاله امروز می خواهیم درباره نوپردازی کناف اطلاعاتی را در اختیار شما همراهان رویاهوس قرار دهیم.

نورپردازی کناف

نورپردازی

نورپردازی سقف

نورپردازی در سقف یکی از کارهایی است که به زیبایی سقف می افزاید. هنگام انتخاب نورپردای کناف سقف برای فضای ساختمان نه تنها باید دکور فضای مورد نظر را در نظر بگیرید بلکه باید سبک شخصی خود را هم در نظر داشته باشید.

انتخاب بهترین نورپردازى سقف

  • انواع نورپردازى سقف
  • اندازه ها نورپردازى سقف
  • اتصالات و گزینه های نصب
  • نورپردازى سقف
  • نورمخفی سقف

نورپردازی کناف

طراحی درست و علمی دکوراسیون داخلی و نورپردازی دکوراسیون داخلی یکی از مهم ترین بحث های علم طراحی داخلی می باشد که شما با کمک گرفتن از روانشناسی رنگ ها و علم طراحی داخلی نورپردازی می توانید ساختمان خود را زیبا و جذاب کرده و یا اینکه فضای نامناسبی را به وجود آورید.

بدون شک برای شما این اتفاق افتاده است که در همان بدو ورود به یک ساختمان جذب آن شوید و یا از طراحی آن ساختمان خوشتان نیاید.

نوردازی کناف دیوار و سقف می تواند جلوه بی نظیری را به دکوراسیون داخلی ساختمان شما بدهد. قدرت نورپردازی کناف بسیار زیاد می باشد

این موضوع را به خاطر داشته باشید که هر فضای داخلی برای دکوراسیون داخلی نیازمند نورپردازی های منحصر به فرد خود می باشد و شما می توانید با همفکری با کسی که می خواهد کار طراحی دکوراسیون داخلی ساختمان شما را انجام دهد یک نورپردازی مناسب و جذاب را برای ساختمان خود به وجود آورید.

نورپردازی کناف

نورپردازی سقف

انواع نورپردازی سقف کناف

برای اینکه بتوانید ظاهر زیبایی به نمای ساختمان خود دهید یکی از کارهایی که می توانید انجام دهید نورپردازی کناف سقف و دیوارها می باشد که دارای انواع مختلفی می باشد که ما در این مقاله به آن ها پرداخته ایم.

انواع نورپردازی سقف عبارتند از: نورپردازی سقف خطی، نورپردازی لاینی، نورپردازی دور باکس، نورپردازی هالوژنی سقف، نور پردازی مخفی ونورپردازی مدرن سقف

نورپردازی سقف خطی

در این نوع از نورپردازی کناف سقف و دیوار وسایل تزئینی معمولا از طرح های کریستال، چراغ های اسپوتنیک سبک استفاده می شود تا ظاهر زیبایی به ساختمان داده شود

نورپردازی لاینی

به صورت باکس های کناف اجرا می شود که معمولا برای سقف کناف و روشنایی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد

نورپردازی هالوژنی سقف

برای اتاق هایی با سقف کوتاه مورد استفاده است اتاق هایی همچون اتاق پذیرایی و اتاق نشیمن

اصول نورپردازی دکوراسیون داخلی

نورپردزای دکوراسیون داخلی می تواند ساختمان شما را بی نظیر کرده و یا اینکه جلوه نازیبایی را به ساختمان شما بدهد. اجازه دهید با یک مثال این مسئله را شفاف سازی کنیم. نداشتن روشنایی کافی در ساختمان اتاق های، آن را کسل کننده، کوچک و ناخوشایند نشان می دهد و همینطور روشنایی بیش از اندازه نیز ضررات و مشکلات خاص خود را دارا می باشد. اگر ساختمان شما دارای روشنایی زیادی باشد باعث می شود که رنگ دیوارهای ساختمان سبُک نشان داده شود و حس خوبی را به شما انتقال نمی دهد.

هر اتاق از ساختمان نیاز به نورپردازی خاص خود را دارا می باشد زیرا رنگی که نورپردازی به اتاق ها می تابد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.

برخی افراد برای اینکه زیبای ساختمان خود را چندین برابر کنند برای طراحی سقف و دیوار از نورپردازی کناف استفاده می کنند.

برای نورپردازی دکوراسیون داخلی ساختمان خود این مسئله را در نظر داشته باشید که نور زرد برای چشم مناسب ترین انتخاب می باشد اما به تنهایی گزینه مناسبی نیست زیرا رنگ دیوارها و اتاق را کمی تیره می کند بنابراین بهترین نور باید ترکیبی از نور مهتابی (سفید) و نور خورشیدی (زرد) باشد که کمترین آسیب را به چشم می رساند.

چه امتیازی می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =

کناف

سقف کاذب