یکی از مواردی که امروزه در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد، سیستم ساخت و ساز خشک می باشد. این سیستم در همه جا کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می گیرد. از مصالح به کار رفته پنل های روکش داری است که گچی هست و اصلی ترین مصالح است. این سیستم در طراحی دکوراسیون اجرا می شود که دکوراسیون سقف و سقف کاذب یکی از آن هاست. در دکوراسیون سقف هم که یکی از رکن های مهم در زیبایی خانه است، با تنوع در اندازه طول و عرض ورق کناف طرح های زیبا و جذابی را در سقف می توان ایجاد کرد.
ورق کناف نوعی پنل گچی است با روکش کاغذی که در به وجود آوردن سقف های کاذب، دیوارهای کاذب و ایجاد دکور بر روی سقف و یا دیوار کاربرد دارد.
سقف ها و دیوارهایی که از ورق کناف و تفاوت در طول و عرض ورق کناف طراحی و دیزاین می شوند بسیار زیبا و دارای تاثیرات مثبت در مکان استفاده را دارد. ورق کناف مانند یک بوم نقاشی عمل می کند تا طراحان با ذوق و خلاقیت خود از آن در جهت زیبایی منزل و داخل ساختمان استفاده شود. ورق کناف در اندازه ها و انواع مختلف ضخامت وجود دارد که هر کدام با توجه به هدف و کاربردش در طراحی و دیزاین مورد استفاده قرار می گیرد.
نام کناف در اصل در سیستم ساخت و ساز خشک و یا بدون استفاده از آب است. در ادامه برای آشنایی بیشتر با خصوصیات ورق کناف بیشتر اطلاعات کسب خواهیم کرد.
استفاده از ورق کناف مزیت های بیشتری به جز زیبایی و جذابیت در طرح و اجرای آن به همراه دارد و موجب آن شده است که از نظر فنی و مزایای دیگری هم مورد استقبال قرار گیرد.
بسته به نوع طراحی و شرایط محیطی از ضخامت و طول مشخصی از صفحات کناف استفاده می شود. ولی به طور معمول اندازه و طول و عرض ورق کناف تقریبا اندازه ۱۲۰*۲۴۰ است.
در واقع ورق کناف همان پنل های گچی هستند که در طراحی گچ و دیوارهای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. اندازه ورق کناف تقریبا حدود ۱۲۰*۲۴۰ است.
سقف کناف از انواع ضخامت برخوردار است که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.
از پنل های کناف در این ضخامت برای اجرای طرح های قوس و منحنی دار استفاده می شود.
این ضخامت برای اجرای طرح هایی با انحنای زیاد صورت می گیرد و برای سقف کناف مورد استفاده نیست.
در این اندازه ضخامت بیشتر در ساخت دیوارهای جدا کننده کناف و غیر باربر، دیوار کناف پوششی و سقف کناف دکوراتیو و یا ساده استفاده می شود.
استفاده از این صفحات کناف که دارای ضخامتی ۱۵ و ۱۸ میلی متر و یا بالاترند برای قسمت هایی استفاده می شود که مقاومت بیشتری نیاز است. هم چنین از این صفحات می توان برای قسمت هایی که احتمال برخورد اجسام خارجی وجود دارد هم استفاده به عمل آید.
چند عامل مهم در تعیین هزینه قیمت ورق کناف موثر است و معمولا بر اساس آن می توان هزینه نسبی از ورق کناف را به دست آورد. این عوامل را ذکر می کنیم.
ورق کناف در اندازه ها و انواع مختلف ضخامت وجود دارد که هر کدام با توجه به هدف و کاربردش در طراحی و دیزاین مورد استفاده قرار می گیرد.
4 دیدگاه ها
در انجام سقف کناف زیرسازی مورد نظر چگونه به سقف اصلی متصل میشود ؟
زیر سازی سقف کاذب کناف به صورت مقاطع آهنی گالوانیزه سبک است که در فاصله هایی تعریف شده، بر طبق آیین نامه قرار می گیرد. این پروفیل ها به وسیله آویز هایی از همان جنس که با میخ های فولادی، با فشار چاشنی و توسط میخ کوب، به سقف اصلی شلیک شده اند متصل می شوند
آیا در هنگام اجرای سقف کناف جوشکاری هم انجام می شه؟
خیر . اجرای سقف کناف نیازی به جوشکاری ندارد.