آنچه در این مقاله خواهید خواند
Toggleدیوار های کاذب به دیوار هایی گفته می شود که غیر حمال بوده اند و برای جداسازی بخش های مختلف مکان مورد نظر از آنها استفاده می شود. پس بنابراین می توان گفت که دیوار هایی سبک هستند که کارایی مفیدی دارند و باید طراحان داخلی از تمامی مزایای این دیوار ها خبر دار باشند و بدانند که در کجا از آنها استفاده کنند و یا اصلا این دیواره ها را از کجا بردارند تا زیبایی و فضای مورد نیاز را برای خانه یا ادارات فراهم آورند؛ که این خود برمی گردد به سلیقه و خلاقیتی که طراح دارد. اما یک نکته که در مورد دیوار کاذب چوبی هست این می باشد که بهتر است تا هر شخصی در مورد آن ها اطلاعات داشته باشد.
در صورتی که نیاز به تیغه کشی محل سکونت یا اداره خود دارد بداند که از کدام نوع باید استفاده کرده و بهترین مورد را برای خود فراهم آورد.
در این صورت است که با کمترین هزینه میتواند بهترین بازدهی را داشته باشد و از طرفی دیگر آنچه که به دنبالش است و می خواسته داشته باشد را برای خود فراهم آورد.
اگر شما هم مایل هستید تا در مورد دیواره های کاذب اطلاعات مفید را کسب نمایید و برای محل مورد نظر خود از این نوع دیواره ها استفاده نمایید بهتر است تا این مطلب را از دست ندهید و همراه ما تا انتهای مطلب نکات مهم را یادداشت نمایید.
به صورت سنتی در ایران از دیوار هایی استفاده می شود که با ملات ساخته می شوند، اما امروزه این موارد کمتر دیده می شود و بیشتر متد های جدید وارد عرصه سازندگی شده است تا وزن سازه را پایین تر بیاورند به این صورت می توان در برابر زلزله و بلایایی این چنین سازه را ایمن ساخت. دیوار های کاذب چوبی این مورد را برای سازنده ها فراهم آورده است تا بتوانند از تیغه هایی استفاده نمایند که وزن کمتری دارد و از طرفی دیگر نمایی زیبا را به داخل ساختمان می دهند.همچنین می توان به سادگی این تیغه ها را جدا کرد و فضا را گسترش داد.
این کار کمک می کند تا برای مکان هایی که نیاز به اتاق های مجزا دارند بخش بندی به درستی انجام شود. پس یکی از مزایایی که دیوار های کاذب چوبی دارند این است که بخش بندی را به درستی برای مکان مورد نظر پیاده می کنند.
دومین مزیت برای سازه این است که دیوار های کاذب تا حد زیادی وزن سازه را کاهش داده و این مورد کمک می کند تا در برابر زلزله سازه کمترین آسیب را ببیند.
سومین مزیت در دیوار های کاذب چوبی این است که میتوان آنها را به هر شکلی که دوست دارید ساخت و هیچ محدودیتی در طراحی این دیواره ها وجود ندارد. برای همین استفاده از این دیواره ها امتیاز مثبتی برای نمای داخلی ساختمان دارد.
دیوار های معمولی بر پایه ملات ساختمانی ساخته می شوند و استقامت بالایی دارند تا بتوانند سقف ساختمان را نگهدارند این دیواره های را برای این صورت می سازند. ابتدا برای این دیوار ها باید پایه ای در نظر گرفت که یا از گچ می باشد یا از کاشی سپس این ملات ها را به وسیله سیمان و دوغاب به هم متصل می کنند تا شکلی یکپارچه را به خود بگیرد، بعد از آن می بایست تا از ملات سیمان و یا گچ استفاده کنند تا روی این دیوار ها را بپوشانند. همانطور که از نحوه ساختن این دیواره ها پیدا می باشد ثابت هستند و امکان جا به جایی انان وجود ندارد. در آخر هم این که گچ کار بر روی این دیوار ها به وسیله گچ طراحی های دلخواه خود را پیاده می کند.
اما در خصوص دیوار های کاذب می توان آنها را هم داخل کار ساخت و هم به صورت جداگانه در محل قرارداد. دیوار کاذب چوبی را اینگونه می سازند که زیر بنا اسکلتی چوبی دارد، سپس روی آن را به وسیله تایل های گچی می پوشانند تا نمایی دلخواه را به خودشان بگیرد. نمونه این نوع دیوار ها را در فیلم های هالیوودی بسیار دیده ایم یا در برنامه های مختلف مربوط به سازه های ساختمانی بسیاری از آنها را مشاهده کردیم و دیده ایم که چگونه ساخته می شوند.
این دیوار ها امکان این را دارند که به سادگی جا به جا شوند و هیچ اتصال ثابتی با بدنه ساختمان ندارند. از طرفی دیگر می توان طراحی های دلخواه را در این دیوار ها پیاده کرد، زیرا فضای داخلی آنها خالی است. از دیگر نقطه قوت هایی که دیوار های کاذب دارد این است که در مدت زمان کمی ساخته می شود. این مورد برای پیمانکاران بسیار مهم است. زیرا هر ساعتی که مصرف می شود برای آنان هزینه دارد.
دیوار کاذب هایی که در ساختمان استفاده می شود مزایای زیادی را به همراه داشته است و بسیار به طراحان ساختمانی کمک کرده که بتوانند توانایی های خود را در زمینه طراحی بهتر پیاده سازی نمایند.
به صورت کلی برای تیغه کشی بهتر است تا از این نوع دیواره ها استفاده شود که بتوان در اینده اگر تعمیراتی در شرف انجام شدن بود به راحتی طرح های دلخواه را پیاده سازی نمود.