آنچه در این مقاله خواهید خواند
Toggleامروزه به علت مزایایی که دارن بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. سقف های کاذب پی وی سی به دو روش دسته می شود. در روش اول براساس ابعاد و روش نصب سقف های کاذب پی وی سی می باشد. در روش دوم براساس شکل ظاهری سقف های کاذب می باشد. سقف کاذب پی وی سی بر روی سقف اصلی ساختمان اجرا می شود. برای اجرای انواع سقف کاذب پی وی سی مطالب زیر را مطالعه کنید.
در اجرای انواع سقف کاذب پی وی سی مرحله اول اندازه گیری ابعاد سقف لازم انجام میشود و در ادامه پانل های طولی را اندازه گیری می کنند و با برداشتن روکش پلاستیکی پانل را طبق اندازه گیری که از قبل انجام شده است برش میزند. بعد از انجام برش، اولین پانل طولی را بر روی سقف اصلی قرارداده که به همین ترتیب دیگر پانل های طولی را مشخص کرده و در ابتدا باید محل قرارگیری چراغ ها را بر روی پانل مشخص کرده و چراغ را در آن قرار دهند. توجه داشته باشید که پانل های طولی سقف های کاذب پی وی سی به صورت نری و مادگی به یکدیگر جفت می شود.
انواع زیادی سقف کاذب پی وی سی وجود دارد و در روش اول براساس ابعاد دسته بندی شده اند که در زیر به آنها اشاره شده است.
معمولا ورق های پانل طولی در ابعاد ۶ متر و با ضخامت ۷ یا ۸ میلیمتری موجود هستند. همچنین در طرح ها و رنگ های متنوعی در بازار وجود دارند. در سقف های کاذب پانل طولی نیازی به زیرسازی وجود ندارد.
در این نوع سقف کاذب پی وی سی در ابعاد ۶۰ در ۶۰ و با ضخامت ۸ میلیمتری وجود دارند و برای زیر سازی های مشبکی که بر روی سقف اصلی نصب شده اند اجرا می شوند.
دسته بندی انواع سقف های پی وی سی بر اساس شکل ظاهری
در روش دوم برای سقف های کاذب شامل موارد زیر می شود.
این نوع سقف یکی از ساده ترین و ارزان ترین نوع سقف کاذب پی وی سی می باشد. ابعاد این سقف معمولا ۲۰*۶۰۰ سانتی متر و با ضخامت ۷ میلیمتری می باشد همچنین وزن این سقف بسیار سبک می باشد.
این نوع سقف همانند سقف مات سفید می باشد و تنها فرق بین آنها در براق بودن آن است.
در تولید این سقف، فرآیند چاپ سقف با طرح روی ورق با تراشه های داغ مهر زنی می شوند و انجام آن یک چسب مخصوص برای لمینت روکش پی وی سی استفاده می شود این نوع سقف در مقابل رطوبت و گرما مقاومت بالایی دارد.
در این نوع سقف سی وی پی از روکش های طرح دار و با کمک چسب های مخصوصی بر روی مغزی پی وی سی قرار داده شده و توسط یک پرس خیلی قوی چسبانده میشوند. یکی از مهم ترین سقف های کاذب پی وی سی روکش دار مقاومت بالایی در برابر فشار و ضربه است یکی از مهم ترین ویژگی های این سقف قابل شست و شو بودن آن است.
نوع دیگری از سقف های پی وی سی دارای روکش مخملی می باشند و جنس آن از مخمل می باشد معمولا از این سقف به عنوان دیوار پوش استفاده می شود.
سقف کاذب پی وی روکش آنها از قلع مصنوعی است و بسیار سبک هستند. لذا بیشتر جنبه دکوراتیو دارند.
به دلایل زیادی از سقف کاذب پی وی سی استفاده می کنند زیرا به دلیل اینکه از مزایای زیادی برخوردار است همچنین در مزایای آن در زیر ذکر شده است
در اجرای انواع سقف کاذب پی وی سی دانستیم که بر دو دسته تقسیم می شود دسته اول ابعاد سقف و دسته دوم شکل ظاهری آن می باشد. هم چنین سقف های پی وی سی از ویژگی های برخوردار هستند.