دیوار کناف

سیستم ساخت و ساز خشک امروزه در ساخت و ساز طرفداران بسیاری در اروپا و ایران دارد.  از جمله این سیستم ها می توان به دیوار کناف اشاره کرد.

کناف دیواری

کناف دیواری یا  Dry Wall  پوششی است که به جای گچ و سفید کاری استفاده می شود و عایق صوت و حرارت است و به راحتی روی هر نوع دیواری نصب می شود. کناف دیواری امروزه در بسیاری از منازل مورد استفاده قرار می گیرد، از دیوار جدا کننده کناف برای جدا سازی دیوارهای فضای داخلی و دیگر دیوارهای ساختمان به شرط آن که باربر نباشند استفاده می شود.

انواع دیوار کناف

دیوار کناف

سوالات متداول دیوار کناف

1برای نصب و اجرای دیوار کناف باید به چه نکاتی توجه کرد؟
باید حتما قبل از اجرای محل مورد نظر را از هر گونه لک ، چربی و آلودگی پاکسازی کرد، انتخاب طرح مناسب با معماری ساختمان، اجرای دیوار کاذب و تاسیسات داخل، مشاوره با طراح داخلی و فرد متخصص در اجرای دیوار کاذب، در نظر گرفتن نوع کاربرد ( دکوراتیو ، جدا کننده و یا آکوستیک بودن )
2نسبت وزن دیوار کناف به دیوار آجری چقدر است؟
وزن یک متر مربع دیوار کناف ۲۵ کیلوگرم است، در حالیکه وزن یک متر مربع تیغه آجر فشاری ۲۶۷ کیلوگرم می باشد. یعنی وزن دیوار کناف حدودا ۹ درصد دیوار آجری است.
3نصب دیوار کناف چگونه است؟
نصب دیوار کناف کار چندان سختی نیست و برای اجرای آن به تجهیزات خاصی نیاز نمی باشد. این گونه دیوارها در دسته دیوارهای پیش ساخته قرار می گیرند. دیوار کناف پس از ساخت به محل مورد نظر برده می شود و با استفاده از پروفیل های گیره ای بر روی زیر سازه پیچ می شود.

 

انواع دیوار کناف

دیوارهای کاذب با سازه کناف

این دیوارها انواع مختلفی دارند برای مثال می توان به W629 W628b , W628a , W626 , W625 اشاره کرد.

دیوارهای کاذب بدون سازه کناف

از این دیوارها برای پوشش دیوار اصلی در عملیات گچ کاری استفاده می شود. از خاصیت و ویژگی های دیوار کاذب بدون سازه می توان به ضد رطوبت بودن آن و مقاومت بسیار خوب و بالای آن در برابر آتش نیز اشاره داشت.

دیوار کناف و انواع آن

انواع دیوار کناف

مزایای دیوار کناف

  • دیوارهای کنافی به راحتی و در کمترین زمان ممکن قابلیت نصب را دارند.
  • شما می توانید پس از خریداری این نوع دیوارها، پس از مطالعه دفترچه راهنما اقدام به نصب و راه اندازی آن کنید.
  • با استفاده از دیوارهای کناف می توان مقاومت در برابر عبور صدا را افزایش داد و با استفاده از عایق های پشم سنگ و پلی استایرن می توان دیوارها را در برابر حرارت به راحتی عایق کرد. عایق ها در بین دو پانل گچی قرار می گیرند .
  • دیوارهای دیگر به علت مصالح سنگینی که در آنها به کار رفته، نصب آنها اغلب سخت به نظر می رسد. ولی دیوارهای Dry Wall تمام مشکلاتی که ممکن است هنگام نصب پیش بیاید را به مقدار قابل توجهی کاهش داده است.
  • هزینه خرید و نصب این دیوار ها بسیار کم و مقرون به صرفه است.
  • این دیوارها هنگام زلزله واکنش مناسبی از خود هنگام لرزش نشان می دهند. زیرا مقاومت بالایی هنگام فشار دارند و طی آزمایش هایی که انجام شده،‌ این دیوارها تحمل بالایی دارند. به همین دلیل از دیوار کناف در مناطق زلزله خیز، بیشتر استفاده می شود.
  • وزن سبک این دیوارها از دیگر مزایای دیوارکناف به شمار می آید که حدود ۷۰ تا ۸۵ درصد سبک تر از دیوارهای آجری و بتنی می باشند. لذا با کاهش بار مرده ساختمان، تاثیر نیروی زلزله بر ساختمان کمتر می شود. در صورت تخریب ساختمان، به علت سبکی سیستم کناف، خطر جانی برای ساکنان به مقدار قابل ملاحظه ای کمتر خواهد بود. علاوه بر این دیوارهای کناف می توانند نیروهایی که به صورت قائم به آن ها وارد می شوند را تحمل کنند.
  • از دیگر مزایای دیوارهای کنافی قابلیت تعمیر و تعویض آن ها است. در هر مرحله ای از کار می توان به راحتی قسمت های مورد نظر را جا به جا کرد و در صورت هرگونه خرابی دیوار جدید را جایگزین آن نمود.
  • دیوارهای کناف بعد از نصب، رنگ آمیزی می شوند و در این مرحله نیازی به ملات گچ و خاک نمی باشد. این موضوع نیز باعث صرفه جویی و بالا رفتن سرعت اجرای پروژه ها می شود. برای به دست آوردن سطحی کاملا یکنواخت، محل درزها با کمک نوار درزگیر بتونه می شود. نوار درزگیر موجب مسطح شدن محل درز و جلوگیری از ایجاد ترک در دیوار می شود. سطح پیچ ها هم که کمی پایین تر از سطح پانل ها هستند، با بتونه پوشانده می شود و سطح صافی در محل پیچ ها ایجاد می شود. بعد از اجرای دیوار، یک لایه ماستیک روی آن اجرا می شود که موجب بوجود آمدن سطحی یکنواخت برای رنگ آمیزی و کاهش جذب رنگ می شود. در نهایت با استفاده از دیوار کناف به راحتی سطحی کاملا صاف با دقت بالا و آماده برای رنگ آمیزی به دست می آید.
  • روی دیوار کناف می توان به جز رنگ از کاغذ دیواری، بلکا و هر طرح دیگری نیز برای زیباتر شدن آن استفاده کرد.
  • فضای خالی پشت دیوارهای کاذب باعث شده که بتوان تاسیسات زیادی از ساختمان را از آن عبور داد. هنگام تعمیر کردن هر گونه تجهیزاتی در ساختمان می توان به راحتی این دیوارها را جا به جا کرد.
  • قیمت تمام شده برای دیوار کناف بسیار مناسب و مقروت به صرفه است به همین دلیل متقاضیان بسیاری دارد.
ویژگی های دیوار کناف

مزایای دیوار کناف

معایب دیوار کناف

بدیهی است هر وسیله ای در کنار مزایای بسیاری که دارد عیب و ایرادهایی هم داشته باشد، دیوار کناف هم از این قاعده خارج نیست. گرچه در مقایسه با مزایای فراوانی که دارد معایب آن اصلا به چشم نمی آید ولی ما وظیفه خود دانستیم تا در این مقاله همه چیز را درباره دیواره کناف به استحضار شما برسانیم.

  • به عنوان یک قاعده کلی، کناف نسبت به آب مقاوم نیست. هنگامی که کناف در حمام، زیرزمین یا سایر اتاق‌های مرطوب نصب می‌شود، وضعیت آن ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد و کناف مرطوب باعث هجوم قارچ‌ها به فضا می‌شود. اگر کناف به وسیله آب آسیب دیده باشد، باید جایگزین شود. تنها راه حل مشکل این است که به جای کاغذ دیواری، از کناف با پوشش فایبرگلاس استفاده کنید. این نوع کناف در برابر آب مقاوم‌تر است.
  • بدون گچ کاری بر روی کناف، سطح آن ممکن است آسیب ببیند. کناف از آنجا که در برابر ضربات مقاوم نیست، می‌تواند به سادگی آسیب ببیند. بنابراین، شما ممکن است با مشکلاتی نظیر سوراخی، آسیب دیدن گوشه‌ها، از بین رفتن نوار‌ چسب‌ها و شکاف مفاصل روبرو شوید. خبر خوب این است که چنین مشکلاتی در کناف می‌تواند به سادگی تعمیر شود.

البته همانطور که می بینید معایب دیوار کناف قابل حل است و در صورت توجه به موارد مذکور هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.

ایرادهای دیوار کناف

معایب دیوار کناف

طرح و مدل های کناف دیواری

انتخاب مدل و رنگ دیواری های کنافی بسیار زیاد است و می تواند در جذابیت ساختمان تاثیر زیادی داشته باشد. زمانی که می خواهید مدل و رنگ کناف را انتخاب کنید باید توجه خاصی داشته باشید. انتخاب طرح و رنگ بهتر است با توجه به موقعیتی که آن فضا دارد متفاوت باشد. در اتاق پذیرایی از کناف پذیرایی بیشتر برای فضای پشت تلویزیون استفاده می شود. برای اتاق هایی که فضای بیشتری دارند بهتر است از رنگ های تیره برای کناف دیواری استفاده کرد تا فضای داخلی اتاق گرم و دنج جلوه کند و برای رنگ آمیزی کناف های اتاق های کوچک بهتر است از رنگ های روشن که فضا را باز می کنند استفاده شود .

در سال های اخیر به دیوار پشت تلویزیون توجه ویژه ای شده است، زیرا تلویزیون نقش مهمی در خانه دارد. به همین دلیل طراحی داخلی این بخش بسیار مهم می باشد. استفاده از کناف برای این بخش بسیار مناسب است زیرا با توجه به سلایق متفاوت افراد می توان طرحی مناسب را ایجاد کرد.

قیمت نصب دیوار کناف

هزینه و قیمت نصب دیوار کناف به نوع پروژه و نوع و البته سایز و ضخامت آن بستگی دارد شما مشتریان محترم می توانید برای اطلاع از قیمت دقیق دیوار کناف با متخصصان شرکت رویاهوس تماس حاصل فرمایید و برای پروژه های خود از مشاوره رایگان آن ها استفاده کنید. اما به طور کلی قیمت نصب و اجرای دیوار کناف به شرح ذیل است:

تهیه و دو طرفه با ضخامت ۱۲٫۵ سانتی متر هر متر ۸۵ هزار تومان

تهیه و نصب عایق حرارتی و صوتی متری ۳۰ هزار تومان

تهیه و نصب دو طرفه با ضخامت ۹٫۵ سانتی متر هر متر ۸۰ هزار تومان

تهیه و نصب دو طرفه با ضخامت ۷٫۵ سانتی متر هر متر ۷۵ هزار تومان

سخن آخر

در انتها باید بگوییم دیوار کناف شرکت رویاهوس با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت در بازار می تواند گزینه مناسبی برای استفاده در ساختمان باشد. شرکت رویاهوس یا به کارگیری افراد متخصص و با تجربه آماده خدمت رسانی به شما مشتریان محترم می باشد.

چه امتیازی می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + دوازده =

کناف

سقف کاذب